Kun de fineste smage
af nordisk natur
kommer i vores flasker.
Kun de fineste smage
af nordisk natur
kommer i vores flasker.
Smagsvarianter
I en omhyggeligt overvåget gæringsproces, udviklede vi ekstraordinære aromaer, der tjener som basis for produkterne. Kombuchaernes smag er inspireret af nordisk natur. Ingredienser som Hidcote Blue lavendel eller Rosa Rugosa strandroser giver en kompleks, luksuriøs smagsoplevelse. Dobbelt gæringen skaber en unik smag, der øger nuancerne i smagssammensætningen.
HIDCOTE BLUE
Denne variant er infuseret med Hidcote Blue, lavendelblomsten som hovedsageligt er dyrket i den nordiske natur. Den har en unik og kompleks smagssammensætning. Dobbelt gæringen skaber en dyb smagssammensætning med et strejf af lavendel kombineret med noter af æble / citrus og nogle endda ingefærnoter.
Hidcote Blue vandt årets produktpris nomineret på Bornholm i Danmark i 2019 (Sol-over-Gudhjem).
Nyd den hver dag som en forret sammen med nødder, oliven og chips. Den fungerer også godt med skaldyr, fisk og andre lette retter.
ROSA RUGOSA
Denne variant er infuseret med Rosa Rugosa, den hyppigste fundne rose langs nordiske strande.
Den har en unik blomsteragtig smag med noter tæt på en mild rosévin. Den har en behagelig sent af rosenblomst og en dybere tone af røde bær og krydderier.
Rosa Rugosa tilføjer en ekstra fornøjelse til de mere eller mindre solrige dage på altanen eller terrassen. Den passer godt til desserter, kager eller andre delikatesser fra foråret og sommerhaven - som et tilbehør til en dejlig skål jordbær.