Vores mission er at gøre alle øjeblikke festlige. København Kombucha er en mousserende vinøs oplevelse, der giver nydelse svarende til vin og andre mousserende alternativer. Alle skal være i stand til at nyde specielle øjeblikke med mindre alkohol.

Our mission is to make all moments into festive ones.
København Kombucha is a sparkling, vinious experience which gives a moment of enjoyment equally to vine and other sparkling alternatives. Everyone should be able to enjoy special moments with less alcohol.

Vores historie

I Danmark er vi gode til at fejre de store såvel som små øjeblikke - og det betyder ofte jubel og alkohol. København Kombuchas mission er at inkludere alle til fester og tilbyde mousserende kombucha i klassiske champagneflasker, som et festligt og alkoholfattigt alternativ til dem, der ikke kan eller ikke har lyst til drikke alkohol.

København Kombucha blev grundlagt af Louise Benkjær Limbach i 2019. Efter at have tilbragt mange år i Frankrig og Østrig blev hun meget inspireret af deres madkultur. Mad var ikke kun mad, men en livsstil, der kunne integreres i hverdagen. Tendenser fra udlandet skulle afprøves i Danmark, men med et dansk fokus på kvalitet med et højt fokus på smag og produktdesign.

Det første produkt der blev udviklet var København Kombuchas Hidcote Blue. Denne kombucha vandt produktprisen, der blev afholdt i sommeren 2019 på Bornholm (Sol-over-Gudhjem). Dette var en god start på det nye eventyr.

Lær mere omkring
vores smage

Tilmeld dig til
vores nyhedsbrev

  • No products in the cart.