fbpx

Abonnementsbetingelser

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.
Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af KØBENHAVN KOMBUCHA A/S til- budte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Tilpasninger og ændringer
KØBENHAVN KOMBUCHA A/S forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Brugeren.

Opsigelse af abonnement
Opsigelse af Tjenesten kan ske ved udgang af betalings-perioden på 2 uger fra seneste betaling. For at opsige sin aftale skal man bruge det, på kontosiden, angivne link eller kontakte KØBENHAVN KOMBUCHA A/S via info@kobenhavnkombucha.com

Betaling
KØBENHAVN KOMBUCHA A/S modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er i danske kroner inklusiv moms med mindre andet er tydeligt angivet. KØBENHAVN KOMBUCHA A/S benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. KØBENHAVN KOMBUCHA A/S’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

  • No products in the cart.